
Najpopularniejsze
- 26 października 2014
- wyświetleń: 3407
Przestaw się z "G"astronomicznym
Materiał partnera:
Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują, że w sobotę przestawiamy się na czas zimowy. Oznacza to, że w sobotę będzie okazja się wyszaleć, a do tego godzinę dłużej poleniuchować w łóżku. Ale nie tylko!
Przygotowaliśmy dla Was specjalne atrakcje na najbliższy weekend :)
Aby nabrać sił przed sobotnią imprezą proponujemy trzy sposoby parzenia kawy, które są alternatywą dla tradycyjnej kawy z ekspresu - wszystkie -10%!
Jesteście ciekawi o czym mowa?
DRIP to parzenie kawy metodą przelewową, dzięki czemu uzyskujemy wyraźny, świeży, a zarazem aromatyczny smak kawy.
SYPHON jest stworzony dla każdego smakosza, który pragnie obserwować proces przygotowywania najbardziej czystej i klarownej kawy.
MOCCA to deser kawowy na bazie espresso z dodatkiem syropu smakowego i czekolady, dopełniony spienionym mlekiem, idealny dla każdego, kto woli łagodniejszy i słodszy sposób podawania kawy. Taka kawa na pewno postawi Was na nogi!
W niedzielę natomiast zapraszamy na pyszne i pożywne ŚNIADANIA! Konkretne śniadanie Marka, słodko-owocowe śniadanie Reni, uśmiechnięte naleśniki dla dzieci... to tylko część z naszych porannych propozycji! Serwujemy je do 11:30 wraz z aromatyczną kawą - tradycyjną lub zbożową.
Punkt "G"
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Punkt "G"" podaj

Gorący tematPunkt "G"astronomiczny znika z pszczyńskiej starówki!

SponsorowanyLepiej i dłużej w Punkcie G! Sprawdź koniecznie

SponsorowanyCo nowego w Punkcie Gastronomicznym?

SponsorowanyNowe menu w Punkcie Gastronomicznym

SponsorowanyPunkt Gastronomiczny: Najlepsza gęsina na Świętego Marcina

Za namiDwie pszczyńskie restauracje w Restaurant Week. Menu za 49 zł
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.