Gęsina najlepiej smakuje od końca października, a jeśli gęś to oczywiście owsiana - nic nie może się równać ze smakiem świeżej gęsiny ze swojskiej hodowli.
8 listopada od godziny 18.00 Restauracja Kapias serdecznie zaprasza Państwa na kolację inaugurującą sezon na polską gęsinę. Specjalnie na ten wieczór Szef Kuchni Restauracji Kapias przygotuje dla Państwa menu degustacyjne składające się z potraw przyrządzonych z polskiej gęsiny.
Zimna płyta:
Pasztet z gęsi / wątróbka z gęsi / deska serów Polskich / sałatka staropolska
Cena menu degustacyjnego wyniesie 120 zł od osoby. Rezerwacji można dokonać osobiście w Restauracji Kapias bądź telefonicznie pod numerem 667-777-081 lub mailowo na: marketing@kapias.pl.
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.