
Rozrywka
- 2 października 2015
- wyświetleń: 4844
Styl 70: I kolacja degustacyjna
Materiał partnera:
Restauracja Styl 70 zaprasza na I Menu Degustacyjne Jesienne Specjały z muzyką na żywo (jazz, blues, swing). Kolacja degustacyjna zostanie przygotowana wraz z finalistą drugiej edycji programu TOP CHEF - Adrianem Feliksem. Cena biletu wynosi 99 zł.

Pierwsza Kolacja Degustacyjna zostanie przygotowana przez Wojciecha Krzaka wraz z finalistą drugiej edycji programu TOP CHEF - Adrianem Feliksem. W skład dań menu degustacyjnego wchodzą: gęś, jarzębina, rokitnik, ozór wołowy, kapusta kiszona, bażant, grzyby leśne, dynia, krwawnik, ślimak, karp, jarmuż, wszelkiego rodzaju kasze, dzik i kasztany.
To, co możemy powiedzieć o I Kolacji Degustacyjnej to to, że na pewno będzie smacznie, jesiennie i bardzo kontrowersyjnie.
Cena biletu wynosi 99 zł.
Szczegóły na http://hotelstyl70.pl/news/48/i-kolacja-degustacyjna-jesienne-specjaly
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.