
Wiadomości
- 9 lutego 2014
- wyświetleń: 3574
Warownia: z pieca chlebowego
Materiał partnera:
8 i 9 lutego, Włodarz Warowni Pszczyńskich Rycerzy urządza święto podpłomyka i dukata, zainspirowane włoskim dniem pizzy. Piec chlebowy wypełni się żarem.
Przewidziane atrakcje:
- wypiekanie malutkich podpłomyków
- warsztaty robienia prawdziwej pizzy
- zabawy i animacje
- wyborna kuchnia
"Dzień taki Włodarz znalazł wyjątkowy, bo we Włoszech, skąd to Królowa nasza Bona pochodzi. Święto pizzy tam mają, to i myśmy postanowili świętować, ino w taki inszy sposób..."
Szczegóły imprezy i rezerwacja stolików:
http://www.warownia.com.pl/kalendarium/z-pieca-chlebowego/
Z pieca chlebowego
- wypiekanie malutkich podpłomyków
- warsztaty robienia prawdziwej pizzy
- zabawy i animacje
- wyborna kuchnia
"Dzień taki Włodarz znalazł wyjątkowy, bo we Włoszech, skąd to Królowa nasza Bona pochodzi. Święto pizzy tam mają, to i myśmy postanowili świętować, ino w taki inszy sposób..."
Szczegóły imprezy i rezerwacja stolików:
http://www.warownia.com.pl/kalendarium/z-pieca-chlebowego/
Warownia
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Warownia" podaj

Warownia Pszczyńskich Rycerzy ponownie na sprzedaż - cena prawie 10 milionów złotych

Za namiWystawa polskich owczarków nizinnych oraz spaniela myśliwskiego w Warowni Pszczyńskich Rycerzy

Za namiKolacja degustacyjna - kuchnia fusion i zbiórka dla Jasia

Gorący tematStand-up dla WOŚP w Warowni Pszczyńskich Rycerzy

Gorący tematWarownia Pszczyńskich Rycerzy ma nowego najemcę!
.jpg)
Materiał partneraŚredniowieczne rzemiosło w Warowni Pszczyńskich Rycerzy
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.