Restauracja Hotelu Styl 70 zaprasza 7 lutego na bal karnawałowy w klimacie disco lat 70-tych. Tej nocy królować będą dzwony, koturny, afro oraz szalona zabawa przy muzyce z głośników niezastąpionego dj'a Olka.
Całości dopełni wyśmienite menu serwowane w formie bufetu szwedzkiego z doskonałymi mięsami i wędlinami własnego wyrobu oraz ciastami własnego wypieku.
Bufet ciepłych przekąsek
paprykarz drobiowy
barszcz czerwony czysty
paszteciki różnosmakowe
plastry polędwiczki wieprzowej w sosie z zielonego pieprzu
musline drobiowe z suszonymi pomidorami na sosie bazyliowym
kluski białe
bukiet warzyw parowanych
kapusta zasmażana z boczkiem
kapusta czerwona z jabłkiem
Bufet słodki
ciasta 2 rodzaje swojskiego wypieku
pana cotta z sosem malinowym
mus czekoladowy z winnymi wiśniami
Bufet zimnych przekąsek
deska mięs wędzonych własnego wyrobu
deska serów z suszonymi owocami
rożki szynkowe z musem chrzanowym
tymbaliki drobiowe
klasyczny befsztyk tatarski
śledź w śmietanie ze świeżym jabłkiem
kuleczki rybne w zalewie octowej
sałatka jarzynowa z majonezem
sałatka gyros
pieczywo
masło
Napoje zimne i gorące - bez ograniczeń
kawa
herbata
woda mineralna niegazowana w dzbanku
oraz karnawałowy poncz
Cena 115zł/os.
Gwarantujemy niezapomniany klimat oraz wspaniałe wspomnienia.
Rezerwuj już dziś, zorganizuj rewelacyjne przebranie i baw się razem z nami.
Serdecznie zapraszamy!
Rezerwacja pod nr tel. 032/ 449-30-00 lub e-mail: recepcja@hotelstyl70.pl